On-board koerier: persoonlijk, wereldwijd

Heeft u een internationale spoedzending? Ook hiervoor kunt u bij Erasmus koeriers terecht. Heeft u een spoedzending die echt niet kan wachten, of wilt u uw zending persoonlijk laten overhandigen, waar dan ook ter wereld? Dat kan!

Onze koerier zorgt ervoor dat uw zending op de plaats van bestemming komt. Hij doet wat de naam al suggereert: hij gaat met uw pakket aan boord van een vliegtuig en levert deze waar dan ook af. London? Tokyo? Of toch New York? De keuze is aan u.

Aankomstbord op Schiphol. On board koeriers diensten van Erasmus Koeriers

De voordelen van een On-board koerier

Benieuwd naar de voordelen van een on board koerier ten opzichte van een reguliere internationale zending? Wij zetten het hieronder voor u op een rij:

  • Zeer korte levertijd: Uw pakket wordt door ons aangenomen en de koerier zit met uw pakket op het eerstvolgende beschikbare vliegtuig.
  • Persoonlijke overhandiging waar ook ter wereld: wij sturen onze koerier met uw pakket mee, zodat hij ook vanaf het vliegveld tot aan de deur van uw relatie de veiligheid en snelheid van de levering waarborgt.
  • Direct contact met de koerier: mocht u er prijs op stellen, dan kunt u met onze koerier in contact treden om op de hoogte te blijven van de voortgang

Kosten On-board koerier

De kosten van uw zending hangen uiteraard af van de afstand die onze koerier moet afleggen. Een trip naar Oslo is uiteraard wat minder kostbaar dan een zending richting Lima. Wilt u een scherpe offerte voor uw opdracht? Vraag dan gerust eens een tarief bij ons aan

Neem contact met ons op

Heeft u eerst nog vragen over onze service of wilt u telefonisch een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 010-4122241. U kunt tevens mailen naar info@erasmuskoeriers.nl. Wij kunnen u dan uitgebreider informeren over onze dienstverlening en al uw vragen beantwoorden. Wij zien uw (aan)vraag graag tegemoet!