Chauffeursdiensten

Heeft u een afspraak in Nederland of in het buitenland en wilt u van reistijd werktijd maken, maak dan gebruik van de chauffeursdiensten van Erasmus Koeriers. Een studentchauffeur komt naar u toe op de gewenste plek en zal in uw auto chauffeuren. Onze studentchauffeurs zijn ervaren en rijden als een echte chauffeur, maar dan tegen een scherper tarief. Ook voor evenementen waar meerdere chauffeurs nodig zijn kan Erasmus Koeriers dit voor u uit handen nemen. 

Chauffeur van Erasmus Koeriers opent de deur van een auto voor de klant die gechauffeerd wordt. Chauffeur diensten van Erasmus Koeriers

Waarom een studentchauffeur van Erasmus koeriers?

Er zijn verschillende situaties denkbaar waarin een chauffeur gewenst kan zijn. Voor het efficient omgaan met uw tijd is het ideaal gezien reistijd naar klanten omgezet wordt in werktijd. Neem plaats achterin, open uw laptop en het is alsof u op kantoor zit te werken. Daarnaast kan een chauffeur nodig zijn wanneer u of een van uw medewerkers een blessure heeft en daardoor tijdelijk niet zelf auto kan rijden. Onze chauffeur zal in die situatie een goede uitkomst zijn om mobiel te blijven ondanks de blessure. Ook voor borrels of feesten waar u zelf ook wilt drinken is een chauffeur een fijne optie. Op deze manier hoeft u niet in te leveren op gezelligheid en brengt de chauffeur u veilig thuis in uw eigen auto.

Vraag nu een studentchauffeur aan of neem contact met ons op

Wilt u gebruik maken van onze chauffeursdienst? Vraag dan direct een chauffeur aan: Chauffeur aanvragen.

Heeft u eerst nog vragen over onze chauffeurdiensten of wilt u telefonisch een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 010-4122241. U kunt tevens mailen naar info@erasmuskoeriers.nl. Wij kunnen u dan uitgebreider informeren over onze dienstverlening en al uw vragen beantwoorden. Wij zien uw (aan)vraag graag tegemoet!