Erasmus Koeriers, al 28 jaar hét koeriersbedrijf uit Rotterdam

Erasmus Koeriers is in 1996 opgericht door vier studenten. Het idee was destijds om door middel van openbaar vervoer paketten rond te brengen. Studenten konden toen nog gratis reizen met hun OV Studentenkaart. Dit leverde een win-win situatie op: de studenten konden betaald studeren in de trein en de klanten konden bij Erasmus Koeriers goedkoop terecht voor een zending. 

Erasmus Koeriers vandaag

Vandaag de dag bezorgen wij uw zendingen per bestelauto. Hiermee zijn wij flexibeler en kunnen we uw zendingen sneller en efficienter van A naar B brengen. Wij zijn uitgegroeid van het de kleine studenten start-up tot een van de grootste koeriersdiensten in de regio Rotterdam. Onze identiteit is echter onveranderd gebleven, nog steeds zijn wij een jong bedrijf met een grote, diverse groep studenten in dienst. Naast koeriersdiensten kunnen wij onze werknemers ook op andere manieren inzetten. Vandaar dat wij tegenwoordig ook chauffeursdiensten aanbieden.

Erasmus Koeriers heeft een groot en divers klantenbestand, verspreid over de gehele randstad. Al vroeg begrepen wij dat service, snelheid en een goede track record reden zijn voor klanten om terug te komen bij Erasmus Koeriers. Deze zaken hebben wij dan ook hoog in het vaandel. Geen verassing dus dat Erasmus Koeriers ruim 1000 zendingen per maand wegrijdt en van klanten gemiddeld een 5.0 scoren op Google Reviews.

Voorgevel van Erasmus Koeriers kantoor met twee grote ramen met daarop het logo van Erasmus Koeriers

Investeren in de toekomst

Bij Erasmus Koeriers vinden wij het belangrijk om te innoveren en met de tijd mee te gaan. Het tijdperk van vervuilende busjes komt op zijn einde en maakt plaats voor een groenere, modernere manier van zendingen transporteren. Wij werken hier graag aan mee en staan vooraan als het om innoveren en investeren in de toekomst gaat. Daarom zijn wij als een van de eerste koeriersbedrijven in de regio Rotterdam begonnen met het vergroenen van ons wagenpark. Op deze manier kunnen wij uw (spoed)transport volledig Co2 neutraal vervoeren. Dit doen wij vooralsnog met onze volledig elektrische Volkswagen ID Buzz, maar ook de rest van het wagenpark zal snel plaats moeten maken voor groenere alternatieven. Op deze manier zullen wij tegen 2025 als een van de eerste koeriersbedrijven in Nederland volledig Co2 neutraal zijn.

Specialist in spoedzendingen

De niche waarin wij ons hebben gespecialiseerd is spoedzendingen. Wij beschouwen het als een ware kunst om een aangemelde zending binnen een zo kort mogelijke tijd te vervoeren van locatie A naar locatie B. Goede logistiek, ervaring bij de chauffeurs op de weg en informatie over alles wat een snelle levering in de weg zou kunnen staan, zoals verkeersinformatie, zijn hierbij essentieel. Erasmus Koeriers is expert op dit gebied, zowel voor nationale als internationale zendingen.

Direct onze koeriersdienst inzetten?

Of u nu een spoedzending of minder urgente zending wilt versturen, wij regelen het voor u. Vraag hier de nationale tarieven op of plaats hier direct een opdracht. Wilt u weten of uw zending in een van onze auto’s past? Kijk dan naar ons actuele wagenpark. U kunt ons voor vragen of voor het plaatsen van een opdracht telefonisch bereiken via +31 10-4122241 en via de mail op info@erasmuskoeriers.nl. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet en verheugen ons op nieuwe samenwerkingen! Wij staan altijd voor u klaar en brengen uw pakket of zending met de grootst mogelijke zorg en zo snel mogelijk naar de ontvangende partij.