Koerier Zoetermeer

Bent u op zoek naar een koerier Zoetermeer voor het versturen van al uw zakelijke zendingen? Dan bent u bij Erasmus Koeriers aan het juiste adres. Of het nu gaat om een spoedzending die zo snel mogelijk bij de klant bezorgd moet worden, of een zending waarbij wat meer tijd beschikbaar is, Erasmus Koeriers regelt het! Vraag direct een offerte aan en krijg binnen 15 minuten een prijsopgaaf voor uw transport.

Koerier van Erasmus Koeriers stapt in auto van Erasmus Koeriers voor de Erasmusburg in Rotterdam. Spoedkoerier diensten Erasmus Koeriers

Betrouwbare koerier Zoetermeer

Erasmus Koeriers heeft een groot aantal koeriers en een eigen wagenpark waarmee wij uw zending versturen. Onze koerier komt de zending binnen een halfuur na aanmelding ophalen en levert deze af bij het afleveradres. Onze koeriers zien er representatief uit en service naar onze klanten staat bij ons bovenaan. Dit is terug te zien in het feit dat klanten ons op Google Reviews gemiddeld 5 sterren geven.

Geen callcenter, altijd een medewerker aan de lijn

Wij staan altijd voor u klaar om vragen over uw zending te beantwoorden. Bij Erasmus Koeriers krijgt u altijd een planner aan de lijn die u op de hoogte kan brengen van aankomsttijden en andere vragen kan beantwoorden.

Zakelijke koerier Zoetermeer

Erasmus Koeriers is een koeriersdienst voor de zakelijke markt. Of het nu gaat om documenten die vlot bij de rechtbank afgeleverd moeten worden, of een aantal pallets voor het buitenland, wij kunnen het voor u regelen. Indien uw zending te groot is voor onze eigen voertuigen hebben wij een breed netwerk van partners waardoor wij vrijwel alles kunnen versturen. 

Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op

Heeft u op dit moment een opdracht waar een koerier Zoetermeer voor nodig is? Of zoekt u een nieuwe partner voor het verzorgen van al uw koeriersdiensten? Meld dan direct uw zending aan: zending aanmelden.

Heeft u eerst nog vragen over onze koeriersdienst of wilt u telefonisch een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 010-4122241. U kunt tevens mailen naar info@erasmuskoeriers.nl. Wij kunnen u dan uitgebreider informeren over onze dienstverlening en al uw vragen beantwoorden. Wij zien uw (aan)vraag graag tegemoet!